Produsul a fost adăugat în coș
Arată coș
Contact
care@softlink.ro
0745 314 424
Coşul meu
 

Termeni și condiții

 

 

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Utilizarea site-ului este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor generale. Dacă alegeți să vizitați site-ul și să accesați serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții.

Platforma care.softlink.ro este deținută de către SC SOFTLINK CENTRAL EUROPE SRL, cu sediul în str. Donath Nr. 107, Loc. Cluj-Napoca, Jud. Cluj, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J12/218/2003, având CUI RO15169130, e-mail office@softlink.ro.

Pentru facilitarea informațiilor, vom avea în vedere utilizarea termenului de „Societate” pentru a ne referi la SOFTLINK CENTRAL EUROPE SRL, respectiv termenul de „site” pentru a ne referi la platforma care.softlink.ro.

 1. Ce este care.softlink.ro

Site-ul este un site exclusiv de ofertare, de prezentare a produselor. Nu este un magazin online in sensul ca achiziția produselor prezentate in site se va face prin canalele clasice conform celor descrise in secțiunea Cum se realizează achiziția produselor

 

Finalizarea achiziției pentru produsele și serviciile prezentate în site se poate face EXCLUSIV de către PERSOANE JURIDICE

 1. Condiții pentru utilizarea site-ului

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, accesare servicii existente pe site, pentru evaluarea și pentru recomandarea produselor și serviciilor noastre.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil.

Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a desființa site-ul fără o notificare prealabilă a utilizatorilor.

 

Ne rezervăm dreptul de modifica aceste prevederi fără vreo notificare prealabilă. De asemenea, ne rezervam dreptul de a șterge sau a adăuga orice informație pe site sau a întrerupe orice activitate a site-ului fără vreo notificare prealabilă.

 

Bifând căsuța "Accept termenii și condițiile", cumpărătorul persoană juridică declară în mod expres ca a citit, înțeles și este de acord cu termenii și condițiile site-ului.

 

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului și alte asemenea, consultați secțiunea „Politica de protecție a datelor” de pe site.

 1. Caracteristicile esențiale ale produselor și a imaginilor prezentate

 

Produsele oferite de site provin de la cei mai renumiți producători din domeniu, pentru o descriere exactă și completă a produsului accesați detaliile legate de produsul respectiv.

Cu toate că Softlink Central Europe S.R.L. a verificat descrierile și specificațiile produselor care apar pe site, nu își asumă răspunderea pentru eventualele greșeli de conținut, de afișare sau de schimbările efectuate fără notificare de către Producători. Descrierile produselor sunt cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci.

În cazul în care beneficiarul dorește informații suplimentare despre un anumit produs, Softlink Central Europe S.R.L. se obligă să i le furnizeze într-un timp rezonabil.

Imaginile produselor de pe site reprezintă doar modele orientative/ilustrative şi nu au caracter obligatoriu.

 

 1. Cum se realizează achiziția produselor

Persoanele juridice interesate pot achiziționa produsele prezentate pe site urmând pașii de mai jos:

 1. Vă autentificați, dacă aveți cont creat (NU ESTE OBLIGATORIE)
 2. In cazul in care nu aveți încă un cont pe site, aveți două opțiuni:

            2.1. Vă creați un cont

            2.2. Continuați la punctul 3 (selecția de produse) fără un cont urmând să specificați adresa de contact ulterior, în momentul finalizării ofertei.

 1. Selectați produsele de care sunteți interesați plasându-le in coș urmând să completați formularul cererii de ofertă, din partea de jos a paginii, cu datele dumneavoastră de contact (nume, adresă de e-mail, număr telefon, date instituție – nume instituție, adresă instituție și observații) și să trimiteți cererea.

   ACEST PROCES NU IMPLICĂ NICIO OBLIGATIVITATE DIN PARTEA DVS. DE A CUMPĂRA PRODUSELE SELECTATE

 1. După trimiterea cererii, sistemul va genera automat un e-mail de confirmare a cererii de ofertă, pe care îl veți primi în e-mail.
 2. Ulterior, veți primi un e-mail cu formularul de comandă, și anexa cu produsele solicitate
 3. Completați formularul de comandă cu datele solicitate inclusiv modalitatea aleasă de dumneavoastră de finalizare a achiziției (prin platforma SICAP, pe bază de factură proformă emisă de Softlink Central Europe S.R.L., pe bază de contract), semnați, ștampilați, datați formularul pentru conformitate și transmiteți-l la adresa care@softlink.ro
 4. După finalizarea achiziției produsele vor fi livrate conform celor convenite - prin factura proforma, prin contract sau conform detaliilor de pe platforma SICAP


  6. Dispoziții finale 

Acest site este deținut de către SOFTLINK CENTRAL EUROPE SRL (Societatea), care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții.

Societatea are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Aveți obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesați site-ul. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu puteți pretinde necunoașterea acestora, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.

Societatea noastră își rezervă dreptul de a modifica structura si interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Promoțiile oferite de către Societate sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării  acestora pe site sau in momentul epuizării stocului de produse ofertate. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limitele și cu respectarea condițiilor de pe site.

 

 

 

 

 

 

 


Ceiba Library Products
Reprezentant exclusiv pentru România pentru produsele CEIBA destinate bibliotecilor
Contact
Str. Simion Bărnuțiu 11 407280 Florești Cluj Napoca, Cluj
 
care@softlink.ro
 
0745 314 424