Produsul a fost adăugat în coș
Arată coș
Contact
ceiba@softlink.ro
0745 314 424
Coşul meu
 
Blocuri de curățare Wishblock din cretă abrazivă
Blocuri de curățare Wishblock din cretă abrazivă
CARE-01-0651
Dimensiuni / mod de prezentare:
93.55 lei + TVA
Descriere:

Blocurile de curățare Wishab sunt utilizate pentru curățarea materialelor puternic murdare care sunt mai puțin sensibile la abraziune, cum ar fi lemnul, piatra sau metalul. În comparație cu buretele sau pulberea Wishab, blocul are o eficiență mai mare la abraziune. Blocurile pot curăța ușor suprafețele puternic murdare și în funcție de gradul de murdărire pot fi utilizate diferite tipuri de blocuri. Durata de viață a blocurilor este de 2 ani în ambalaje sigilate, care nu sunt expuse la lumina directă a soarelui.

Blocurile nu sunt potrivite pentru curățarea suprafețelor sensibile, cum ar fi tablourile, picturile sau alte obiecte asemănătoare. Produsele abrazive de tip Wishblock sunt disponibile atât sub formă de plăci, cât și sub formă de blocuri.
Blocurile din cretă abrazivă sau piatră ponce Wishblock sunt potrivite numai pentru curățarea suprafețelor cu eroziune ușoară. Cu aceste blocuri, murdăria tare sau lipicioasă sau oxidarea de pe obiectele din metal, granit și lemn sau piele pot fi îndepărtate ușor fără utilizarea lichidelor sau a substanțelor chimice.
PH-ul blocului de cretă lustruit este de 6-7. Dimensiunile blocului sunt 40 x 40 x 20 mm sau 150 x 160 x 20 mm. Se pot tăia dimensiuni dorite cu un cuțit ascuțit.

Cantitate:
 
Produse similare

Ceiba Library Products
Reprezentant exclusiv pentru România pentru produsele CEIBA destinate bibliotecilor
Contact
Str. Simion Bărnuțiu 11 407280 Florești Cluj Napoca, Cluj
 
ceiba@softlink.ro
 
0745 314 424