Produsul a fost adăugat în coș
Arată coș
Contact
ceiba@softlink.ro
0745 314 424
Coşul meu
 
Blocuri de curățare Wishblock AX-O Blanc
Blocuri de curățare Wishblock AX-O Blanc
CARE-01-0656
Dimensiuni / mod de prezentare:
93.55 lei + TVA
Descriere:

Blocurile de curățare Wishab sunt utilizate pentru curățarea materialelor puternic murdare care sunt mai puțin sensibile la abraziune, cum ar fi lemnul, piatra sau metalul. În comparație cu buretele sau pulberea Wishab, blocul are o eficiență mai mare la abraziune. Blocurile pot curăța ușor suprafețele puternic murdare și în funcție de gradul de murdărire pot fi utilizate diferite tipuri de blocuri. Durata de viață a blocurilor este de 2 ani în ambalaje sigilate, care nu sunt expuse la lumina directă a soarelui.

Blocurile nu sunt potrivite pentru curățarea suprafețelor sensibile, cum ar fi tablourile, picturile sau alte obiecte asemănătoare.

Produsele abrazive de tip wishblock sunt disponibile atât sub formă de plăci, cât și sub formă de blocuri.
AX-O-Blanc Wishblock este un bloc universal de curățare și șlefuire care conține carbură de siliciu negru. Acest bloc de șlefuire este potrivit pentru utilizarea pe materiale precum metale, aluminiu, oțel sau tablă. AX-O-Blanc poate fi utilizat și în combinație cu apă. PH-ul blocului AX-O-Blanc este de 6-7. Dimensiunile blocului: 40 x 40 x 20 mm. De asemenea, poate fi tăiat la dimensiunea dorită cu un cuțit ascuțit.

Cantitate:
 
Produse similare

Ceiba Library Products
Reprezentant exclusiv pentru România pentru produsele CEIBA destinate bibliotecilor
Contact
Str. Simion Bărnuțiu 11 407280 Florești Cluj Napoca, Cluj
 
ceiba@softlink.ro
 
0745 314 424